Begeleidingsadvies voor startende counselors/therapeuten

PsyCares als kennispartner/ coaching

Natuurlijk ben je op zoek naar een opleiding die het best bij je past. Misschien heb je al het nodige in huis en wil je nu verder. Dan heb je natuurlijk al het nodige op Google opgezocht en ben je bij open dagen geweest. De wereld van de psychosociale hulpverlening, beroepsverenigingen, opleidingen en regelgeving is best lastig voor een beginnend counselor. De bomen en het bos….

Mogelijk heb je al het nodige gedaan en wil je weten hoe je ontbrekende competenties verder kunt ontwikkelen. Psycares houdt niet van regels en gaat voor de  ‘stip op de horizon’,  jouw toekomst! Opnieuw: dat is maatwerk en staat  hoog in ons vaandel. Elke keuze heeft immers voor jou ingrijpende gevolgen:  De tijd die het vergt, maar ook de investering en de kwaliteit.  Wat kun je ermee na afloop? Een keuze die consequenties heeft voor de toekomst. Welke keuze maak jij en wat is je uiteindelijke doel?

PsyCares biedt vanuit haar rol als kennispartner op het vakgebied, je een loopbaan- en opleidingsadvies aan. dat geeft je het veilige gevoe  van gegarandeerde kwaliteit door ons team van onafhankelijke supervisoren en assessoren. Al je vragen kunnen daarin aan de orde komen, in een persoonlijk traject. Voorafgaand stuur je ook je eigen vragen en je persoonlijk profiel op ter voorbereiding op dit gesprek. Je hebt daarover contact met je persoonlijk begeleider.

Dit adviestraject en verdere informatie is aan te vragen via het secretariaat.